2 nov 2009

ADRIANA AMB LA FAMÍLIA ESCRIG RODA!

HOLA! ADRIANA PASSE A ESTAR AMB LA FAMÍLIA ESCRIG RODA,DESPRÉS D'HAVER PASSAT TOT EL MES D'OCTUBRE AMB FELIPE.

FELIPE L'HA CUIDAT MOLT, L'HA PORTAT TOTS ELS DIES A L'ESCOLA, L'HA DUTA EN COTXE, A LA UNIVERSITAT, FINS I TOT, SE L'HA DUT DE FESTA PER CONÈIXER ALS SEUS AMICS.

ADRIANA HA ESTAT SUPER CONTENTA AMB FELIPE. ESPEREM QUE CARLA SEGUISCA CUIDANT-LA IGUAL DE BÉ QUE FELIPE. EN POCS DIES, CONTARÀ EL CONTE FET PER ELL ON ADRIANA ÉS LA PROTAGONISTA!!SOLES US PODEM DIR QUE EL CONTE ES TITULA: LA REINA ADRIANA!

TENIM MOLTES GANES D'ESCOLTAR-LO!DE MOMENT US DEIXEM EN LA FOTO D'ADRIANA AMB CARLA!! QUE TENDRE, VERITAT?

UNA ABRAÇADA PER A TOTS ELS SEGUIDORS DEL BLOG! I ANIMEU-VOS A COMENTAR, ELS ELEFANTS NO ENS MENGEM A NINGÚ!!

2 comentarios:

  1. Carla cuida molt bé a Adriana, algún dia s'ha despistat i estant ja en el cotxe li ha tocat anar a despertar-la perquè s'havia quedat dormida, però només ha passat de moment una vegada.

    L'assenta en la cadireta amb el cinturó perquè si no la guàrdia civil la tancarà a la presó i que ferem sense Adriana?? Té la seua cadira en casa, en la que no es pot assentar ningú més i cada nit li posa el pijama per a dormir, que més es pot demanar? Tranquils elefants que Adriana està molt ben cuidada!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Rosa!! Molt bé, d'això es tracta que sàpiga valorar-la! Per cert, si pots anar fent fotos de tots eixos moments t'ho agraïria. Moltes gràcies!!

    ResponderEliminar

Gràcies pel teu comentari!!