30 oct 2009

LA CASTANYERA A L'ESCOLA!!

HOLA FAMÍLIES!! AVUÍ HA BAIXAT DES DE LES MUNTANYES DEL PENYAGOLOSA LA CASTANYERA.
A LES 15.00, ESTÀVEM ESPERANT-LA AL PASSADÍS D'INFANTIL. QUAN L'HEM VISTA ARRIBAR ENS HEM EMOCIONAT MOLT PERQUÈ FEIA UN ANY QUE NO LA VEIEM, I ÉS QUE HI HA QUE DIR QUE ELLA SOLES VA DE VISITA AL TEMPS DE LA TARDOR.
HA VINGUT I ENS HA CONTAT UN CONTE EN EL QUE EXPLICA COM AGAFA ELLA LES CASTANYES. A CONTINUACIÓ HA COMENÇAT A TORRAR CASTANYES PER ALS XIQUETS I XIQUETES D'INFANTIL I PRIMER CICLE DE PRIMÀRIA. MENTRE ANAVEN TORRANT-SE LES CASTANYES, LI HEM CANTAT LA SEUA CANÇÓ I UNES ALTRES AMB L'AJUDA D'ALEJANDRO I LA SEUA GUITARRA.
AMB LES CASTANYES TORRADES, ELS XIQUETS I XIQUETES HAN PREPARAT LA SEUA PAPERINA PERQUÈ LA CASTANYERA ENS POSARA UNES QUANTES PER PODER-NOS-LES MENJAR. AMB AQUEST ACTE HEM ACOMIADAT A LA CASTANYERA FINS L'ANY QUE VÉ.
HEM D'AGRAIR-LI QUE HAJA VINGUT DES D'AQUELLES MUNTANYES TAN LLUNYANES PERQUÈ JA ESTÀ UNA MICA VELLETA, PERÒ PENSEM QUE HA PASSAT UNA VESPRADA MOLT EMOTIVA.
FINS L'ANY QUE VÉ CASTANYERA!!



5 comentarios:

  1. Esta castanyera, tindra que cambiar alguna cosa, perquè sino al final........ sabran qui es.

    ResponderEliminar
  2. Aquest any ja no fan la careta de susto de l'any passat, no? Se'ls veu molt contents. Carla no se que em deie del gat marramiau de la castanyera... serà veritat?

    ResponderEliminar
  3. Siiii! clar que si! Este any s'han portat com autèntics valents. I si Rosa, la castanyera té un gat que li diuen Marrameu i que li ajude a torrar castanyes per als xiquets i xiquetes de les escoles!!

    ResponderEliminar
  4. Esther i la classe dels lleons4/11/09, 19:40

    Hola Felipe i classe dels elefants,
    Sóc Esther la mestra dels xiquets de 4 anys de Cabanes, els lleons, estem molt contents perque mitjançant el blog podrem tindre nous amics. Ací a Cabanes, la castanyera vindrà el divendres 13, tenim moltes ganes i ja estem preparant la festa. Ja us contarem.

    Bé Felipe, si no t´importa us afegirem al nostre blog com a BLOGS AMICS.
    Besets a tots i seguim en contacte!!!
    PD: Cabanes es un poble on hi ha moltes ganaderies de bous, el pare de Greta ´de 5 anys és German Vidal, que té molts bous i vaques,... ah i mansos!

    ResponderEliminar
  5. Después de esta visita ... Isabel me dijo en voz muy alta a medida que pasaban frente a una dama en Atzeneta que 'La castañera' había venido a visitar de nuevo! ja ja .... La señora no pareció ofendido !!!.. A veces deseo que Isabel sólo podía hablar Inglés ja ja!! Sam

    ResponderEliminar

Gràcies pel teu comentari!!