28 sept 2009

SEGUIM APRENENT COSES DELS BOUS!!

DESPRÉS D'HAVER FET EL DIBUIX INICIAL, HEM DONAT PAS A BUSCAR AL LLIBRE SABUT QUE ÉS UN BOU. JA HEM APRÉS QUE ÉS UN ANIMAL MAMÍFER, QUE TÉ UN CAP MOLT GROS, QUE TÉ QUATRE POTES, UNA CUA LLARGA I DUES BANYES. PERÒ FELIPE VA ANAR MÉS ENLLÀ I VA DIR DE BUSCAR VACA I VEDELL, I ÉS QUE AMBDOS TERMES ESTAN RELACIONATS AMB EL PRIMER.

TAMBÉ HEM ESTUDIAT QUE TENEN ELS BOUS, TANT PER FÓRA COM PER DINS I ELS HEM COMPARAT AMB LA VACA. FINALMENT HEM OBSERVAT QUE ELS BOUS TENEN DIFERENTS PELATGES I SEGONS EL COLOR PERTANYEN A UN GRUP I TENEN UN NOM ESPECÍFIC.

POC A POC, LA NOSTRA CLASSE S'ESTÀ PLENANT DE MATERIAL DE BOUS. FELIPE ESTÀ MOLT AGRAÏT A TOTES LES FAMÍLIES I ÉS QUE GRÀCIES A ELLES PODEM TIRAR ENDAVANT TOT AQUEST PROJECTE.

PLAÇA DE BOUS, CAPES, BANYES, CARAFALS, BARRERES, PILÓ, CAIXONS, TABLAOS, BANCS, PIRÀMIDES, BANDERILLES, "TRAJE DE LUCES"...I UN LLARG LLISTAT QUE FA QUE TINGUEM GANES I GANES D'ESTUDIAR AQUEST FANTÀSTIC ANIMAL. I SI VOLEU COMPROVAR-LO, MIREU LES FOTOS!!!

QUÈ PENSEU?
FINS AVIAT, FAMÍLIES!!

2 comentarios:

  1. Que que pensem? que ens fa un munt de preguntes i no sabem ni que contestar. Per que els tallen les orelles? Per que els posen un ferro amb foc? Si se li para el cor i es mor ens el menjarem? Els que tenen la cua molt llarga es diuen (no es que nom va dir)? Els que no són negres tosen? Pues Felipe diu....Al final acabe sent jo el bou i fent el encierro de Sant Fermí per tota la casa, més que res per no contestar, però ella està estusiasmada.
    Fins a la pròxima..

    ResponderEliminar
  2. Jajaja! La veritat és que fan milions de preguntes, però jo intente contestar el major nombre possible d'elles. Anem molt poc a poc, i és massa la informació que tenim. Més endavant convidarem als pares i farem una xarrada perquè sapigueu contestar totes eixes preguntes que us fan.

    ResponderEliminar

Gràcies pel teu comentari!!